Skoventreprenøren ApS

Kernen i firmaet er Stig Bredsgård og Richard Kinsella, begge med årelang erfaring i både privat og statsligt skovbrug, før de sprang ud som selvstændige.

Både Richard Kinsella og Stig Bredsgård er ETW* certificerede træplejere!

En ETW (European Tree Worker) certificeret træplejer er udlært i at vejlede om, og udføre de foranstaltninger, der sikrer træernes udvikling, hvilket omfatter  plantning, etableringsbeskæring, udtynding og beskæring samt stabilisering af trækroner …

profilos

Tolstrupvej 37
4330 Hvalsø
Tlf: 21 64 38 64

CVR: 33754558

Skoventreprenøren kommer overalt på Sjælland.

Vi er naturligvis fuldt forsikrede. Tingsskadeforsikring er hos os op til 5 millioner.

Vi har rigtig god erfaring i fældning og topkapning af vanskelige træer. Vi har løser alle slags opgaver ligefra fældning af de største træer til beskæring af ribsbuske. Alle vores folk er uddannede skovarbejdere med speciale i træpleje. Vi hjælper bl.a. 6 forskellige private og statsskovdistrikter og adskillige slotte og herregårde med fældning af de vanskelige træer, deres egne ansatte ikke har grej og ekspertise til at håndtere.

Vi klatrer også i træer i fritiden. Bl.a. har vi flere gange været i Californien og klatre i de kæmpestore Redwood og Sequoia træer. Vi tager også på campingtur i trætoppene med grill og hængekøjer.